Φακοι επαφής

 

picture

Για περισσότερη ενημέρωση επισκεφθείτε μας στο facebook
Στους φιλους μας προσφέρουμε επιλεγμένα προιόντα σε ειδικές τιμές

Ποιότητα στην όραση
Σας προτείνουμε την ασφαλέστερη επιλογή για τα μάτια σας

Στο κατάστημά μας λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα φακών επαφής που σκοπό έχει την σωστή μέτρηση και τοποθέτηση των φακών, την άριστη εφαρμογή τους πάνω στο μάτι και τον έλεγχο της οπτικής οξύτητας επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα όρασης.
Οι φακοί επαφής χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες :

1.ανάλογα με το υλικό τους : μαλακοί σκληροί αεροδιαπερατοί σιλικόνης

2.ανάλογα με τον χρόνο χρήσης τους : ημερήσιοι δεκαπενθήμεροι μηνιαίοι τριμηνιαίοι χρόνιοι – συμβατικοί

3.ανάλογα με την πάθηση που διορθώνουν: μυωπικοί υπερμετρωπικοί αστιγματικοί πολυεστιακοί (για την διόρθωση και της πρεσβυωπίας) κερατοκωνικοί θεραπευτικοί έγχρωμοι-κοσμητικοί


Οι γνώσεις μας και οι συνεχείς μελέτες μας πάνω στον τομέα των φακών επαφής θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του καταλληλότερου, με βάση τις ανάγκες σας, φακού για τα μάτια σας.
Ερχόμενοι στον χώρο μας, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την σωστή εκμάθησή σας πάνω στην χρήση και την υγιεινή των φακών επαφής, δίνοντας σας την δυνατότητα να δοκιμάσετε τους φακούς χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε γιατί πιστεύουμε ότι η όραση σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα και προσοχή.

Mικρές συμβουλές

Φακοι Επαφης - Contac Lences

Οι φακοί επαφής αντικαθιστούν τα γυαλιά μας με σκοπό να διορθώσουν μια διαθλαστική ανωμαλία όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία, ο αστιγματισμός ενώ τώρα υπάρχουν και πολυεστιακοί φακοί επαφής για την διόρθωση της πρεσβυωπίας. Επίσης, οι έγχρωμοι φακοί επαφής αντικαθιστούν το φυσικό χρώμα της ίριδας του ματιού και χρησιμοποιούνται για αισθητικούς λόγους.