Γυαλιά Ηλίου

 

picture

Για περισσότερη ενημέρωση επισκεφθείτε μας στο facebook
Στους φιλους μας προσφέρουμε επιλεγμένα προιόντα σε ειδικές τιμές

Μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα επώνυμα γυαλιά ηλίου
Ασφάλεια στην ακτινοβολία, ιδανικός φακός το μυστικό της επιλογής

Στο  κατάστημά μας θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή σε γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας, τόσο για τον άνδρα και την γυναίκα, όσο και για τα μικρά παιδιά. Κάθε γυαλί είναι προσεκτικά επιλεγμένο εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα του σκελετού και κυρίως των φακών του.
Η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, οι αντανακλαστικές επιστρώσεις, τα πολωτικά φίλτρα καθώς και οι ποικίλες χρωματικές αποχρώσεις είναι όλοι εκείνοι οι παράγοντες που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του ιδανικότερου φακού για τα μάτια σας.
Η ποικιλία μας στα σχέδια των γυαλιών ηλίου μπορούν να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, από το κλασσικό μέχρι το πιο μοντέρνο, το σπορ και το εκκεντρικό πάντοτε όμως εξασφαλισμένα και εγγυημένα για την άρτια επεξεργασία των υλικών τους.
Οι τιμές μας ανταγωνιστικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής μας, παρέχουν στον καθένα την δυνατότητα να προμηθευτεί σε χαμηλό κόστος ένα γυαλί ηλίου καλής ποιότητας και να εξασφαλίσει την προστασία των ματιών του.
Δεν έχετε λοιπόν παρά να μας επισκεφθείτε και μαζί συνδυάζοντας την ποιότητα μα την κομψότητα, να επιλέξουμε το καλύτερο για τα μάτια σας.

Sunglasses

 

 

 

 

 

Παιδικη οραση