Γυαλιά
οράσεως

 

 

picture

Για περισσότερη ενημέρωση επισκεφθείτε μας στο facebook
Στους φιλους μας προσφέρουμε επιλεγμένα προιόντα σε ειδικές τιμές

Σκελετός και οφθαλμικός φακός
Μαζί μπορούμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο αισθητικό και ποιοτικό συνδιασμό

Η επιλογή ενός ζευγαριού γυαλιών οράσεως περιλαμβάνει εφ’ ενός μεν την επιλογή του σκελετού, αφ’ ετέρου δε την επιλογή του καταλληλότερου για την κάθε περίπτωση οφθαλμικού φακού.
Η εμπειρία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σκελετό εκείνο που ταιριάζει ακριβώς στις γραμμές του προσώπου σας, στο στυλ και στην προσωπικότητά σας και είναι ασφαλώς συμβατό με την χρήση για την οποία προορίζεται.
Σε ότι αφορά την επιλογή των οφθαλμικών φακών για τα γυαλιά σας, συνυπολογίζονται πολλοί παράγοντες.
Ξεκινώντας από τους βαθμούς της συνταγής, το υλικό του φακού (πλαστικό, polycarbonate, κρύσταλλο), τις επιστρώσεις που καλύπτουν την επιφάνειά του (αντανακλαστικές, αντιχαρακτικές, αντιστατικές) και προχωρώντας στις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως οι πολυεστιακοί φακοί όπου μελετώνται μεμονωμένα οι ανάγκες και η καθημερινότητα του κάθε διοπτροφόρου, είμαστε σε θέση να προτείνουμε τον φακό εκείνο που θα παρέχει άνεση, ευρύ πεδίο όρασης και ευκρίνεια σε όλες τις αποστάσεις.
Οι χαμηλές τιμές μας καθώς και η σύμβασή μας με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία εξασφαλίζουν το καλύτερο και στον οικονομικό τομέα ευχαριστώντας όλους τους πελάτες μας.

 

 

Mικρές συμβουλές

Γυαλια Οράσεως
Στις περιπτώσεις μυωπίας πάνω από 3- 4 βαθμούς καλό είναι να προτιμούμε τους σκελετούς με σχετικά μικρό μέγεθος, γιατί όσο μικρότερος είναι ο σκελετός τόσο λεπτότερος θα είναι και ο φακός στις άκρες του και τόσο λιγότεροι κύκλοι θα φαίνονται από τη μπροστινή πλευρά των γυαλιών όταν τα κοιτάζουμε υπό γωνία. Και αυτό συμβαίνει γιατί το πάχος των μυωπικών φακών αυξάνεται όσο απομακρυνόμαστε από το κέντρο τους.